Gelukkig het is februari

Januari met zijn chaotisch bestaan is afgelopen ik ben blij dat februari er is. Ik geniet tussen mijn lessen door van koude wandelingen. Lekker warm gekleed door de winter stappen.

Groepsles

De groepsles wordt met vreugde bezocht. Soms zijn er weinig mensen soms is de kring vrij groot.

Het gekke en wonderbaarlijke is dat je voor de Lichtenberger methode niet veel mensen nodig hebt om groot te klinken. Ik zat een keer samen met Res klanken aan het maken en Mignon kwam wat later binnen. Ze dacht dat er 10 mensen aan het zingen waren.

In de laatste les zei Gust hoe vrolijk hij er hier soms vandaan gaat. Ik herken het zeg ik.
In het begin van mijn lichtenberger lessen voelde ik daadwerkelijk het endorfine stromen daarna. En als ik in Lichtenberg ben kom ik er anders weer terug.
Het leven is dragelijker als je met jezelf met je vlees en bloed bedoel ik in verbinding staat.. de klanken troosten.

Er stappen nieuwe mensen in in de groepsles maar dat betekent niet dat ze iets moeten inhalen. Dat verbaast me telkens ook altijd opnieuw en toch is een soort verdiepingsproces de hele tijd gaande. Het gaat niet om “kan ik het of kan jij het” maar om contact maken met je eigen lichaamNieuwsgierig?

Kom langs di 9.30 op Andreas Bonnstraat 12 in Amsterdam.